Hvilken øl kan jeg bestille til jeres fadølsanlæg?

Hvilken øl kan jeg bestille til jeres fadølsanlæg

Når du lejer et fadølsanlæg hos os, skal du naturligvis også have noget fadøl til anlægget. Dette leverer vi naturligvis også med din udlejning, men det er helt dit eget valg, hvilken øl du ønsker at servere for dine gæster.

Vi har et bredt udvalg af øl du kan vælge imellem og helt sikkert også noget der falder i din smag. Alt lige fra det sikre valg, i form af Grøn Tuborg og Tuborg Classic, til mere specielle varianter, såsom Grimbergen og Leffe. 

Hvad er det mest populære øl at servere fra et fadølsanlæg?

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at langt de fleste vælger det de kender. Det vil sige, dansk øl som også serveres på restauranter, forhandles i supermarkedet og tit ses annoncere på TV og sociale medier.

4,6%
kr. 875,00 inkl. moms
4,6%
kr. 875,00 inkl. moms
4,6%
kr. 995,00 inkl. moms

Disse ovenstående varianter kræver yderligere introduktion og er helt klart de mest populære, når vi leverer fadølsanlæg. Dog ser vi ofte, at mens en af disse tre vælges som den primære variant, bestilles der også en anden variant som et alternativ for de eventyrlystne.

Det kunne være en øl man selv har fået smag for og gerne vil introducere for sine gæster, eller måske en øl som henvender sig til et yngre / ældre publikum. Herunder har vi listet de varianter, som typisk serveres på den ene hane, med det sikre valg på den anden hane.

5,0%
kr. 999,00 inkl. moms
5,7%
kr. 750,00 inkl. moms

Især Kronenbourg Blanc er blevet en utrolig populær øl de senere år – især hos det yngre publikum. Forklaringen skal nok findes i, at øllen ikke er så kraftig som de klassiske varianter, men er en lys øl som byder på noter af citrus. En virkelig lækker og læskende øl.

Refsvindinge Ale 16 er derimod en mørk, overgæret guldøl med en alkoholprocent på 5,7%. En øl der nok henvender sig til et andet publikum end Blanc, men om ikke andet kåret til “Danmarks bedste øl” i 1997, og siden udnævnt til nummer 1 på verdensplan adskillige gange.

Tuborg RÅ er en ufiltreret økologisk øl i bedste danske stil, som med sit Ø-mærke tapper direkte ind trenden omkring bæredygtighed og økologi. Ved siden af denne har vi Pilsner Urquell, som er verdens første gyldne pilsner og blev brygget første gang den 5. oktober 1842 i byen Plzeň i Tjekkiet.

Kan jeg også bestille udenlandsk øl til jeres fadølsanlæg?

Det kan du i hvert fald. Foruden vores sortiment af de mest populære danske øl, er vi også leveringsdygtige i flere kendte udenlandske mærker og varianter. Dette omfatter naturligvis de to varianter vi nævnte ovenfor – Kronenbourg Blanc og Pilsner Urquell – som er fra henholdsvis Frankrig og Tjekkiet.

Derudover har vi også kendte mærker som Heineken, Leffe, Grimbergen, Guinness, Hoegaarden og Erdinger i vores sortiment. Du kan se priser og læse mere om varianterne herunder.

4,6%

Fadøl til anlæg

Heineken – 20 ltr. fustage

kr. 850,00 inkl. moms
6,5%
kr. 875,00 inkl. moms
6,6%
kr. 875,00 inkl. moms
6,5%
kr. 999,00 inkl. moms
6,7%
kr. 1.495,00 inkl. moms
4,9%
kr. 895,00 inkl. moms
5,3%
kr. 999,00 inkl. moms
4,2%

Fadøl til anlæg

Guinness – 20 ltr. fustage

kr. 1.075,00 inkl. moms

Er det muligt at servere cider, vin eller cocktails fra jeres fadølsanlæg?

Vi har allerede Happy Joe Dry Apple Cider på fustage, som er en rigtig fin erstatning for Somersby Cider der desværre er udgået på stålfustage.

Der findes mange varianter af vin og cocktails på fustager, mens efterspørgslen oftest er begrænset. Vi har derfor ikke varianterne som en del af vores faste sortiment, men tager altid gerne imod forespørgsler på produkter uden for vores almindelige sortiment.

Du skal være velkommen til at sende din forespørgsel til os på info@billigfadoel.dk på vin, cocktails eller fadøl, som ikke allerede er en del af vores udvalg. Så undersøger vi gerne mulighederne for at kunne levere netop dette til jeres kommende fest.