Hvorfor skal jeg leje et fadølsanlæg?

Selvom det i virkeligheden ikke burde være et spørgsmål, har vi alligevel valgt at svare på det, for at komme ind på de mange fordele et fadølsanlæg bringer med sig.

Med et fadølsanlæg har du altid kolde og friske fadøl ved hånden. Du skal ikke tænke på at fylde køleskabet, ligesom du heller ikke vælter i tomme flasker under og efter festen. Dagen efter kan de tomme plastik ølglas blot smides ud, hvilket gør afrydningen let.

Et fadølsanlæg er samtidig med til at skabe en festlig stemning, idet det både er spændende og anderledes og mange kender det fra bl.a. festivaler og sportsarrangementer. Gæsterne vil med sikkerhed også synes det er sjovt, at få lov til at skænke deres eget fadøl.

Når øl skænkes fra en hane, bliver skummet tættere og fremhæver samtidig øllets smag. Kulsyren frigives desuden i højere grad som gør at øllet bliver blødere og virker lettere.

Lej fadølsanlæg hos Billigfadøl.dk

Ofte stillede spørgsmål

Fadølsanlæg & fadøl

Hvor meget fadøl du skal bruge til at slukke tørsten hos dine gæster, afhænger naturligvis af mange ting. Hvordan er vejret? Er gæsterne hovedageligt mænd eller kvinder? Serveres der andre drikkevarer? Og meget andet.

Vi har derfor lavet en vejledende beregner, som nogenlunde kan estimere hvor meget du skal bestille. Er du stadig i tvivl eller synes du ikke beregningen lyder realistisk, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til os.

Fadøsberegner

En lejeperiode er 5 dage. Typisk bruges vores fadølsanlæg i weekenderne, hvorfor de leveres fredag og afhentes mandag.

Skal fadølsanlægget bruges i løbet af ugens hverdage er dette heller ikke et problem, da i har anlægget stillet til rådighed i 5 dage – det kunne være mandag til fredag.

Skal du bruge anlægget i eksempelvis 7 dage, betales der for to lejeperioder.

Vand er ikke nødvendigt, da vores anlæg er luftkølede og altså ikke vandkølede.

For at køleanlægget kan køre, skal dette tilsluttes almindelig 230 volt (sørg for at have en forlængerledning).

El-forbruget ligger på 250-300 watt i timen.

Ved levering vil du få en kort, grundig og præcis gennemgang af hvordan fadølsanlægget fungerer og betjenes. Skulle der alligevel, mod forventning, opstå problemer står vi naturligvis altid til rådighed. Vi kan kontaktes ml. 8-24 på vores hovednummer: 70 26 28 24

Så skal vi nok få hanerne til at pumpe igen!

Lejer du et enkelt fadølsanlæg medfølger en enkel hane til montering på dit eget bord eller bar, køleanlæg og kulsyre.

Du kan også leje en bar med en eller flere haner monteret direkte på baren. På den måde får du altså det hele samlet i ét. Køleanlæg og kulsyre står inde i selve baren sammen med en til to fustager. På toppen er monteret en bordplade, hvor hanerne sidder og som du kan bruge til aflægningsplads eller opstilling af krus, kander, m.v.

Fustage fadøl eller cider medfølger ikke ved bestilling af anlæg eller bar. Disse finder du i forskellige varianter fra blandt andet Carlsberg, Tuborg og Royal Unibrew i vores shop og bestilles ved siden af fadølsanlægget.

Det er vigtigt at fadølsanlæg m.v. står overdækket i læ for vind og vejr – enten i telt, under en pavillon, overdækket terrasse, indendørs eller lignende.

Vi ser helst ikke at der flyttes rundt på anlæg og udstyr, når vi først har sat det op, da der er slanger, koblinger, m.v., som let kan tage skade ved forkert håndtering.

Det er ene og alene dit ansvar at opbevare fadølsanlæg, kulsyre og barer forsvarligt, aflåst og forsikret i lejeperioden.

Er der skader på anlæg, kulsyre eller bar ved returnering pålægges du et erstatningsansvar. Det samme gør sig gældende i tilfælde af, at udstyret skulle blive stjålet eller forsvinder i din varetægt.

Holdbarheden afhænger naturligvis af producenten af fadøllet. Men som udgangspunkt vil holdbarheden på en uåbnet fustage være 2-6 måneder. Vi leverer naturligvis altid friske fustager, som ikke får problemer med holdbarheden inden de skal nydes.

Så snart du har taget hul på en fustage er holdbarheden cirka 1 uge. Er du i tvivl om hvor længe den har stået åbent, kan du altid smage på øllet. Smager det ikke som det skal, anbefaler vi, at du åbner en ny frisk fustage.

Det kan du i hvert fald. Foruden fadølsanlæg og fadøl, har vi et bredt udvalg af drikkevarer i shoppen, såsom sodavand, energidrik, kildevand og ikke mindst fadølsglas i forskellige størrelser.

Derudover tilbyder vi også leverering af isterninger og knust is, som du måtte få brug for til nedkøling af drikkevarer eller i drinks og cocktails.

Skal du bruge køleskabe til at holde flasker eller dåser nedkølede, finder du også køleskabe i forskellige udforminger i vores shop. Disse kan ligeledes lejes sammen med dit fadølsanlæg.

Gå til shoppen

Ja, det kan du sagtens.

Vi leverer også gerne løse fustager, sodavand, isterninger, køleskabe, plastikglas og meget andet uden du behøver at leje et fadølsanlæg hos os.

Du kan også vælge selv at afhente din bestilling hos os i Skovlunde, således du ikke skal betale 595 kr. i levering og afhentning. Dette kræver blot en forudgående aftale.

Ring til os på 70262824 eller send os en mail på info@billigfadoel.dk.

Betaling & levering

Vi har en fast leveringspris på kun 595 kr. inkl. moms.

Denne inkluderer levering, opsætning og afhentning. Det betyder med andre ord, at du ikke selv skal bekymre dig om transportering af anlæg, rode med opsætning og montering, og ligeledes skulle aflevere det igen – vi sørger for det hele.

En fustage er pantemballage på lige fod med en dåse eller flaske. Panten på en fustage udgør typisk 200 kr. inkl. moms.

Denne tillægges din ordre, men er som sådan ikke en udgift du skal regne med. Vi tager nemlig de tomme fustager med igen ved afhentning af dit fadølsanlæg, hvorfor du ikke vil blive opkrævet pant.

Skulle der derimod forsvinde en fustage i din lejeperiode, så vil du naturligvis blive opkrævet panten for denne.

Vi sørger for at stille udstyr og varer lige hvor du vil have dem. Vi tilslutter ligeledes fadølanlæg m.v., således vi sikrer os, at alt virker inden vi forlader adressen.

Dog er det ved levering i etageejendomme uden elevator, på terrasser eller i haver med adskillige trin / bakker, en betingelse for levering og afhentning, at du selv sætter effektivt mandskab til rådighed for op- og nedbæring.

Ja, det gør vi.

Vi leverer og afhenter alle dage – hele året rundt. Du skal derfor ikke være bange for at bestille dit fadølsanlæg hos os, selvom du skal være ude af dit festlokale søndag kl. 12.00, eller du vil have dit fadøl leveret til sommerhuset i påsken.

Vi anbefaler altid, at du bestiller god tid i forvejen – i hvert fald 3-4 hverdage inden arrangementet skal holdes. I højsæsonen dog gerne 1-2 uger i forvejen!

Det vigtigste er, at du får bestilt fadølsanlægget, så kan vi altid ændre på antallet af fadøl fustager og andre drikkevarer når vi kommer tættere på leveringsdatoen.

Er du sent ude og skal bruge et fadølsanlæg her og nu kan det typisk også lade sig gøre med en hastelevering. Vi anbefaler her, at du tager telefonisk kontakt til os inden bestilling, så vi kan få styr på de praktiske omstændigheder.

Er det ikke muligt for dig, at vælge den ønskede leveringsdato ved kassen, skyldes dette at der er udsolgt af fadølsanlæg.

Skal du derimod ikke bruge fadølsanlæg, men kun fustager, isterninger, køleskabe eller andre produkter i shoppen, skal du være velkommen til at kontakte os. Så skal vi nok sørge for, at du kan få leveret på den ønskede dato alligevel.

Det er faktisk tæt på. Vores fadølsanlæg er nemlig luftkølede og dermed kolde på 15-20 minutter.

Du skal altså ikke vente flere timer på kold øl, som man kender det fra vandkølede anlæg der først skal danne is.

Dette gør også, at du ikke er afhængig af at skal have sat dit fadølanlæg op flere timer før festen starter.

Naturligvis! Inkluderet i vores leveringsgebyr på 695 kr. er også inkluderet en returservice. Dette betyder kort fortalt at vi afhenter dit fadølsanlæg, brudte og ubrudte fustager, samt anden tom pantemballage.

De ubrudte fustager vil du efter endt udlejning få refunderet, ligesom anden pantemballage også vil blive optalt og refunderet. Betalingen vil blive sat direkte ind på din konto. Nemmere kan det ikke være.

Det koster dog 100,- kr. i returgebyr pr. ubrudt fustage.

Returneres det tomme pantemballage, herunder fustager, flasker, dåser, osv. ikke, vil du naturligvis heller ikke få pengene tilbage for dette.

Vi tilbyder desværre ikke, at du selv afhenter og opsætter dit fadølsanlæg. Vores erfaring viser, at dette oftest kan være forbundet med flere problemer – både i forhold til opsætning, men også transport af anlægget og haner.

Netop derfor har vi begrænset levering af fadølsanlæg til vores egne medarbejdere, som har mange års erfaring med levering og opsætning af fadølsanlæg.

Desværre leverer vi kun fadølsanlæg, fadøl og andre drikkevarer til Storkøbenhavn, Nordsjælland og det øvrige hovedstadsområde.

Aldrig har det været lettere at leje fadølsanlæg

Bestilling af fadølsanlæg

Gå på opdagelse i vores shop og læg det i kurven du skal bruge. Ved kassen har du mulighed for at vælge leveringdato, samt tilføje øvrig information, som måtte have betydning for din levering.

Levering af fadølsanlæg

Ved bestilling kan et tidsinterval / ønsker til levering og afhentning noteres. Kontakt os gerne hvis vi skal være opmærksom på noget ved levering og afhentning. Vi leverer, opsætter og tilslutter dit fadølsanlæg, så du ikke selv skal tænke på transport og montering.

Afhentning og returning af fadølsanlæg

Når dit arrangement er veloverstået, afhenter vi naturligvis fadølsanlæg, tomme og fyldte fustager, samt øvrige varer du måtte have bestilt hos os. Ubrudte fustager tages retur mod et gebyr på 100,- kr. pr. ubrudte fustager.