Hvorfor skal jeg leje et fadølsanlæg?

Selvom det i virkeligheden ikke burde være et spørgsmål, har vi alligevel valgt at svare på det, for at komme ind på de mange fordele et fadølsanlæg bringer med sig.

Med et fadølsanlæg har du altid kolde og friske fadøl ved hånden. Du skal ikke tænke på at fylde køleskabet, ligesom du heller ikke vælter i tomme flasker under og efter festen. Dagen efter kan de tomme plastik ølglas blot smides ud, hvilket gør afrydningen let.

Et fadølsanlæg er samtidig med til at skabe en festlig stemning, idet det både er spændende og anderledes og mange kender det fra bl.a. festivaler og sportsarrangementer. Gæsterne vil med sikkerhed også synes det er sjovt, at få lov til at skænke deres eget fadøl.

Når øl skænkes fra en hane, bliver skummet tættere og fremhæver samtidig øllets smag. Kulsyren frigives desuden i højere grad som gør at øllet bliver blødere og virker lettere.

Lej fadølsanlæg hos Billigfadøl.dk

Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang tid før skal jeg bestille fadølsanlæg?

Vi anbefaler altid, at du bestiller god tid i forvejen – i hvert fald 3-4 hverdage inden arrangementet skal holdes.

Det vigtigste er, at du får bestilt fadølsanlægget, så kan vi altid ændre på antallet af fadøl fustager og andre drikkevarer når vi kommer tættere på leveringsdatoen.

Er du sent ude og skal bruge et fadølsanlæg her og nu kan det typisk også lade sig gøre med en hastelevering. Vi anbefaler her, at du tager telefonisk kontakt til os inden bestilling, så vi kan få styr på de praktiske omstændigheder.

Hvordan er holdbarheden på en fustage?

Holdbarheden afhænger naturligvis af producenten af fadøllet. Men som udgangspunkt vil holdbarheden på en uåbnet fustage være 6 måneder. Vi leverer naturligvis altid friske fustager, som ikke får problemer med holdbarheden inden de skal nydes.

Så snart du har taget hul på en fustage er holdbarheden cirka 1 uge. Er du i tvivl om hvor længe den har stået åbent, kan du altid smage på øllet. Smager det ikke som det skal, anbefaler vi, at du åbner en ny frisk fustage.

Kan der tappes fra anlægget straks efter opsætning?

Det er faktisk tæt på. Vores fadølsanlæg er nemlig luftkølede og dermed kolde på 15-20 minutter. Du skal altså ikke vente flere timer på kold øl, som man kender det fra vandkølede anlæg der først skal danne is. Dette gør også, at du ikke er afhængig af at skal have sat dit fadølanlæg op flere timer før festen starter.

Hvor meget medfølger ved leje af fadølsanlæg?

Lejer du et enkelt fadølsanlæg medfølger en enkel hane til montering på dit eget bord eller bar, køleanlæg og kulsyre.

Du kan også leje en bar med en eller flere haner monteret direkte på baren. På den måde får du altså det hele samlet i ét. Køleanlæg og kulsyre står inde i selve baren sammen med en til to fustager. På toppen er monteret en bordplade, hvor hanerne sidder og som du kan bruge til aflægningsplads eller opstilling af krus, kander, m.v.

Fustage fadøl eller cider medfølger ikke ved bestilling af anlæg eller bar. Disse finder du i forskellige varianter fra blandt andet Carlsberg, Tuborg og Royal Unibrew i vores shop og bestilles ved siden af fadølsanlægget.

Tager i ubrudte fustager og tom emballage retur?

Naturligvis! Inkluderet i vores leveringsgebyr på 499 kr. er også inkluderet en returservice. Dette betyder kort fortalt at vi afhenter dit fadølsanlæg, brudte og ubrudte fustager, samt anden tom pantemballage.

De ubrudte fustager vil du efter endt udlejning få refunderet, ligesom anden pantemballage også vil blive optalt og refunderet. Betalingen vil blive sat direkte ind på din konto. Nemmere kan det ikke være.

Har du mere end fem ubrudte fustager der skal med retur, tages et returgebyr på 40 kr. pr. fustage.

Returneres det tomme pantemballage, herunder fustager, flasker, dåser, osv. ikke, vil du naturligvis heller ikke få pengene tilbage for dette.

Hvad gør jeg hvis anlægget stopper med at virke?

Ved levering vil du få en kort, grundig og præcis gennemgang af hvordan fadølsanlægget fungerer og betjenes. Skulle der alligevel, mod forventning, opstå problemer står vi naturligvis altid til rådighed. Vi kan kontaktes 24 timer i døgnet på vores hovednummer: 70 26 28 24

Så skal vi nok få hanerne til at pumpe igen!

Hvor mange dage har jeg rådighed over fadølsanlægget?

En lejeperiode er 5 dage. Typisk bruges vores fadølsanlæg i weekenderne, hvorfor de leveres fredag og afhentes mandag.

Skal fadølsanlægget bruges i løbet af ugens hverdage er dette heller ikke et problem, da i har anlægget stillet til rådighed i 5 dage – det kunne være mandag til fredag.

Skal du bruge anlægget i eksempelvis 7 dage, betales der for to lejeperioder.

Skal der tilsluttes vand og strøm til fadølsanlægget?

Vand er ikke nødvendigt, da vores anlæg er luftkølede og altså ikke vandkølede.

For at køleanlægget kan køre, skal dette tilsluttes almindelig 230 volt (sørg for at have en forlængerledning).

El-forbruget ligger på 250-300 watt i timen.

Kan i levere til Fyn, Jylland eller Lolland?

Som udgangspunkt leverer vi kun fadølsanlæg, fadøl og andre drikkevarer til Storkøbenhavn, Nordsjælland og det øvrige hovedstadsområde.

Skal du afholde et arrangement i en anden landsdel er du altid velkommen til at kontakte os, således vi kan tage en snak om mulighederne for en levering hos netop dig.

Kan jeg selv afhente mit fadølsanlæg hos jer?

Vi tilbyder desværre ikke, at du selv afhenter og opsætter dit fadølsanlæg. Vores erfaring viser, at dette oftest kan være forbundet med flere problemer – både i forhold til opsætning, men også transport af anlægget og haner.

Netop derfor har vi begrænset levering af fadølsanlæg til vores egne medarbejdere, som har mange års erfaring med levering og opsætning af fadølsanlæg.

Aldrig har det været lettere at leje fadølsanlæg