Handelsbetingelser

GENERELLE OPLYSNINGER

SodavandsKompagniet ApS
CVR: 39437163
Binavn: BilligFadøl.dk

Sluseholmen 26
2450 København SV
Danmark

info@billigfadoel.dk
+45 70262824

Etableringsår: 2019

PRISER

Hos Billigadøl.dk tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Priserne på leveringsdagen er gældende.
Dette gælder også selvom ordren er aflagt før en prisstigning.

Alle priser er i DKK. Danske Kroner og inkl. moms, medmindre andet står angivet. Pant er ikke inkluderet i varens pris, men vil fremgå af kurven ved betaling.

BETALING

Billigadøl.dk modtager betaling med følgende kredit-/debetkort: VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard. Betalingen vil først blive trukket på din konto på leveringsdatoen.

Det er også muligt at betale via bankoverførsel. Betalingen skal ske til følgende reg. og kontonummer i Sparekassen Sjælland-Fyn: 0525 – 0000468260. Venligst angiv dit Ordre-ID i den medfølgende besked. Betalingen skal være os i hænde inden leveringsdagen.

Betaling af din ordre kan også ske ved levering i form af kontant betaling. Bemærk dog, at vi ikke kører rundt med byttepenge, hvorfor det er vigtigt med lige penge.

Handler du som offentlig myndighed, er det muligt at vælge EAN-fakturering. Vi vil efter levering af din ordre fremsendes en faktura via EAN-nummer med 14 dages kredit.

OPSÆTNING & MONTERING

Fadølsanlægget placeres normalt på gulvet eller lav hylde i en bar eller lignende, mens hanen monteres på en bordkant eller en evt. klapbar. Vi opsætter og monterer fadølsanlægget ved levering, samt giver dig en vejledning i hvordan anlægget fungere og hvordan der skiftes mellem fustager. Der må ikke flyttes på fadølanlæg, kulsyre, haner, m.v. efter dette er opsat og monteret.

Det anbefales, at du på gulvet under anlægget lægger et stykke pap eller en kraftig avis for at skåne gulvet. Vi fralægger os et hvert ansvar for mærker, ridser eller fugtskader fra fadølsanlægget og din brug af dette.

Vi tager ikke ansvar for skader på genstande, gulv, vægge og lignende i forbindelse med udlejning, opsætning, levering og afhentning af fadølsanlæg, fadølsbarer, fyldte og tomme fustager, samt øvrige produkter leveret af os.

ALDERSKRAV

Salg af alkohol på 16,5% eller mindre til personer under 16 år, eller alkohol på 16,5% eller derover til personer under 18 år er ikke tilladt i Danmark. Vi beder dig derfor bekræfte din alder ved kassen.

Ligeledes vil vi bede om at se ID ved levering af din ordre, således vi kan sikre os, at de indtastede oplysninger er korrekte.

STRØM

Vores fadølsanlæg leveres med en ledning på max. 50 cm. Det er derfor nødvendigt, at kunden selv har en forlængerledning til rådighed.

LEVERING

Ønsket leveringsdato angives i forbindelse med øvrige leveringsoplysninger ved kassen. Du vil blive ringet om for at aftale nærmere omstændigheder omkring tidspunkt for levering, samt særlige leveringsforhold.

Ved levering i etageejendomme uden elevator, på terrasser eller i haver med adskillige trin / bakker, er det en betingelse for levering og afhentning, at du selv sætter effektivt mandskab til rådighed for op- og nedbæring.

REKLAMATION

Venligst afprøv dit fadølsanlæg i god tid før det skal benyttes. Er der uregelmæssigheder eller fejl, kontakt os da straks på 70 26 28 24, således vi hurtigst muligt kan få løst problemet.

Reklamationer efter endt leje godtages ikke.

RETURNERING & PANT

Efter endt leje afhenter Billigfadøl.dk fadølsanlæg og returemballage – tom, som fyldt. Denne service er del af leveringsomkostningerne på 595 kr.

Tom og pantholdig emballage, såsom flasker, kasser og fustager tages retur uden gebyr, og du vil modtage betaling for denne pant 2-7 hverdage efter afhentning til den, af kunden oplyste bankkonto.

Fyldte fustager tages retur mod et gebyr på 100 kr. pr. fustage. Bemærk at fustagens hætte ikke må være brudt, hvis denne skal krediteres som værende fyldt.

Andre fyldte og ubrudte drikkevarer, såsom sodavand, kildevand, alkohol, spiritus, juice, smoothie, energidrik m.v. tages ikke retur.

Returtagning af ubrudte fustager skal kunne ske senest 5 dage efter leveringsdatoen, medmindre der er bestilt en længere lejeperiode af fadølsanlæg og barer.

KUNDENS ANSVAR

Det er ene og alene kundens ansvar at opbevare fadølsanlæg, kulsyre og barer forsvarligt, aflåst og forsikret i lejeperioden. Ligeledes er det vigtigt, at fadølanlæg, kulsyre, barer, m.v., står i læ for vind og vejr – enten indendørs eller overdækket, såfremt det skal stå udendørs.

Er der skader på anlæg, kulsyre eller bar ved returnering pålægges kunden erstatningsansvar. Det samme gør sig gældende i tilfælde af, at udstyret skulle blive stjålet eller forsvinder i kundens varetægt.

FORTRYDELSESRET

Du kan fortryde lejen af et fadølsanlæg op til 5 hverdage inden leveringsdatoen uden omkostninger. Fortydes der med mindre end 5 hverdages varsel, opkræves et gebyr på 300 kr.

Ønskes lejen rykket til en anden dato, og indenfor rimelig tid, opkræves intet gebyr.

Sidst opdateret: 13/01-2024