Opskrifter, tips & tricks

I forlængelse af vores kerneforretning, som er udlejning og levering af fadølsanlæg, har vi samlet en række indlæg omhandlende opskrifter, tips og tricks i forbindelse med indtagelse af øl, alkohol eller som på andre måder har relevans for vores produkter og kunders oplevelse.

For os er vores forretning nemlig mere end bare udlejning af fadølsanlæg, men også at bidrage med vores til at gøre vores kunders fest til den bedste oplevelse. Derfor kan det være relevant med opskrifter på cocktails med øl, inspiration til at gøre øl til større nydelse for kvinder, ideer til sjove druklege eller måske helt praktiske og vidensbaserede indlæg omkring indtagelse af alkohol.

Lej fadølsanlæg hos Billigfadøl.dk

Cocktails med øl

Gå på opdagelse i spændende og lækre opskrifter på cocktails med øl, som inspiration til din fest eller de modige og nysgerrige sjæle der bare ikke kan få nok af øl, men alligevel gerne vil prøve noget helt nyt og anderledes.

Se opskrifter

Sådan laver du en kvinde-øl

Det er ikke nogen hemmelighed, at mange kvinder ikke bryder sig om øl. Men det behøver ikke at være såden. Vi har samlet en række tips og tricks til at gøre din øl mere kvindelig, således i alle kan få glæde af et fadølsanlæg.

Læs guiden

Isterninger & knust is til din fest

Når der skal holdes et brag af en fest er et fadølsanlæg naturligvis et must. Men oftest serveres der også andet end fadøl. Det kunne eksempelvis være lækre drinks og velsmagende cocktails. Fælles for dem alle er, at de nydes bedst iskolde. Derfor kan du med fordel bestille dine isterninger og knust is hos os.

Bestil isterninger & knust is

FADØLSANLÆG TIL DHL-STAFETTEN

Skal jeres virksomhed og medarbejdere deltage i DHL-Stafetten, men mangler i en leverandør af fadølsanlæg, fadøl og drikkevarer? Så er i landet det helt rigtige sted. Vi har stor erfaring med levering til netop DHL-Stafetten og kender til alle de praktiske omstændigheder.

Læs mere om DHL-Stafetten