I tvivl om hvor meget fadøl du skal bestille?

Vi det kan være svært at vide nøjagtig hvor meget fadøl du skal bestille til dit fadølsanlæg. Mange faktorer spiller ind: Hvilken begivenhed er er der tale om, hvor mange mennesker er inviteret, er det unge mennesker, hvor lang tid varer arrangementet, serveres der mad ved siden af og sælges øllet eller er det gratis for gæsterne.

Mange forhold gør sig gældende for hvor meget øl der drikkes. Men med vores fadølsberegner mener vi, at du kan få en nogenlunde ide om hvor mange øl du skal regne med pr. gæst og dermed også hvor mange fustager og ikke mindst hvor mange haner du skal bruge på dit fadølsanlæg.

VI TAGER tomme flasker, BRUDTE OG UBRUDTE FUSTAGER RETUR

Skulle det ske at du alligevel får bestilt lidt for mange fustager til dit fadølsanlæg, så kan du være helt rolig. Vi tager nemlig også ubrudte fustager retur når vi afhenter anlæg og andet tilbehør du måtte have lejet hos os.

Det samme gælder for tomme flasker og anden pant – dette tager vi også retur. Pengene vil blive sat direkte ind på din konto eller det kort du brugte til at betale med ved bestilling af din fadølsordre.

Der er et returgebyr på 100,- kr. pr. fyldt fustage der returneres.

Fadølsberegner

Beregn behov

Anslået behov

0 haner.
0 fustager.
0 øl pr. gæst.