LEJE AF FADØLSANLÆG I HELSINGØR

Står du overfor at skulle afholde en fest, julefrokost, bryllup, rund fødselsdag, svendegilde, stundentergilde, firmafest eller en anden begivenhedsrig lejlighed i Helsingør eller omegn og kunne du tænke dig at tilbyde dine gæster lidt koldt til ganen… Var det så ikke noget med et fadølsanlæg hvorfra du kan servere iskolde fadøl?

FADØL OG KOLDE DRIKKE

Når du lejer et fadølsanlæg hos os har du altid kolde fadøl lige ved hånden og dine gæster vil elske dig for det! Du skal ikke tænke på andet end hvad dine gæster skal have at drikke, så sørger vi for resten.

Vi udlejer og leverer nemlig fadølsanlæg og fadøl direkte til festen i Helsingør. Vi har en fast lave leje på vores fadølsanlæg og tilbehør hertil, konkurrencedygtige priser på vores fadøl og andre drikkevarer, samt et leverings- og opsætningsgebyr på blot 499 kr. uanset hvor meget du bestiller.

LEVERING OG AFHENTNING I HELSINGØR

Du vil ikke se os blot stille dit fadølsanlæg og fadøl af ved kantstenen på adressen i Helsingør. Vi sætter naturligvis det hele op hvor du ønsker det og sørger for at der kommer iskold øl ud af hanerne inden i byder gæsterne velkommen.

Når festen er slut kommer vi selvfølgelig tilbage og tager fadølsanlægget ned igen, tæller de tomme og ubrudte fustager op samt sikrer alt anden pant, således du ikke skal tænke på andet end at pleje dine tømmermænd. Returpant sættes direkte ind på din konto – nemmere kan det ikke være!

Så skal du også også holde fest? så tilbyder vi leje af fadølsanlæg i Helsingør – bestil dit fadølsanlæg, fadøl og andre drikkevarer hos os – Billigfadøl.dk

Lej fadølsanlæg hos Billigfadøl.dk
Gå til bestilling