Billigfadøl.dk blev startet som et familieforetagende med stor erfaring indenfor øl og vand branchen. Den ældste af de to ejere – og farmand – har nemlig foruden at have været ansat hos både Coca Cola Danmark og Carlsberg Danmark også drevet sin egen forretning i denne branche i årene 2004 til 2011.

Dengang var den yngste ejer – og søn – blot en lille dreng, som fulgte med i mor og fars fodspor, når der blev ekspederet ordre på lagret eller leveret varer i firmaets lastbiler. Det ligger derfor heller ikke helt fjernt at skulle stifte egen virksomhed i familiens navn og indenfor samme område.

Dette blev i 2018 startskuddet til Billigfadøl.dk, som har til formål at udleje fadølsanlæg med dertilhørende fadøl, sodavand, energidrik og kildevand til festlige lejligheder, såsom julefrokoster, svendegilde, studenterfesterfirmafester, bryllupsfester, store fødselsdage, sommerfester og andre begivenhedsrige lejligheder.

I starten af 2023 blev forretningen dog solgt fra til en eksisterende spiller i fadølsbranchen, som vil drive forretningen videre i samme format og med samme fokus som tidligere ejere har gjort det. Vi glæder os til at møde og servicere jer!