Lej et fadølsanlæg & fadøl

Står du over for at skulle afholde en firmafest, julefrokost, svendegilde, studentergilde, sommerfest, bryllup, jubilæum, rund fødselsdag eller en anden festlig begivenhed, så er et fadølsanlæg måske lige det du står og mangler?

Når du lejer et fadølsanlæg hos os har du altid kolde fadøl lige ved hånden og dine gæster vil elske dig for det! Du skal ikke tænke på andet end hvad dine gæster skal have at drikke, så sørger vi for resten.

Vi udlejer og leverer fadølsanlæg og fadøl i hele Københavnsområdet, Nordsjælland og det resterende hovedstadsområde. Vi har en fast lave leje på vores fadølsanlæg og tilbehør hertil, konkurrencedygtige priser på vores fadøl og andre drikkevarer samt et leverings- og opsætningsgebyr på blot 595 kr. uanset hvor meget du bestiller.

Du vil altså ikke se os blot stille dit fadølsanlæg og fadøl af ved kantstenen. Vi sætter naturligvis det hele op hvor du ønsker det og sørger for at der kommer kold øl ud af hanerne.

Når festen er slut kommer vi selvfølgelig tilbage og tager fadølsanlægget ned igen, tæller de tomme og ubrudte fustager op samt sikrer alt anden pant, således du ikke skal tænke på andet end at pleje dine tømmermænd. Returpant sættes direkte ind på din konto – nemmere kan det ikke være!

Lej fadølsanlæg hos Billigfadøl.dk
Gå til bestilling