Hvor bestiller jeg isterninger og knust is?

Bestil isterninger og knust is hos Billigfadøl

Står du over for at skulle holde fest, hvor der skal serveres kolde drikkevarer, drinks eller cocktails? Så skal du sikkert også bruge isterninger og knust is i lidt større mængder end du har plads til i din helt almindelige fryser.

Dette er der heldigvis en løsning på. Hos os kan du nemlig bestille isterninger og knust is i 25 kg termomtønder, som sikrer dig en lang smeltetid på minimum 48 timer.

Du behøver altså ikke at bekymre dig om hvordan og hvorledes du sikrer dig is nok til alle dine gæster.

Isterninger og knust is leveret direkte til din dør

Is til din fest kan bestilles sammen med fadølanlæg og fadøl på vores hjemmeside, således du ikke behøver at handle flere steder. Vi leverer det hele direkte til din dør for en fast pris, og i hele hovedstadsområdet.

Både vores isterninger og knust is er af højeste kvalitet, produceret få timer forud for leveringen og naturligvis fødevaregodkendte. Du kan derfor roligt bruge vores is i drinks, cocktails eller til nedkøling af drikkevarer.

Isen kan også bruges i isspande eller lignende, til nedkøling af flasker og dåser.

Har du brug for inspiration til drinks og cocktails som indeholder isterninger eller knust is, har vores søsterside, Icecubes.dk, lavet denne meget fine samling af opskrifter. Se opskrifter på drinks her (åbner i ny fane).

Hvor meget is skal jeg bestille for at have nok til mine gæster?

I en termotønde med 25 kg isterninger er der nok til cirka 200+ drinks, under forudsætning af at der serveres i en almindelig størrelse glas, samt en smule spild.

Det samme gør sig gældende for vores 25 kg knust is – nok til cirka 200+ drinks, med plads til en smule spild.

Husk også at bestille en isskovl eller istang, således dine gæster undgår våde og kolde fingre. Samtidig spreder gæsterne ikke bakterier i tønden med is, som også andre gæster skal bruge af.

Kan jeg få leveret isterninger uden jeg skal bruge fadølsanlæg?

Når du bestiller dine isterninger eller knust is hos os, så kan det kun lade sig gøre i forbindelse med leje af fadølsanlæg. Har du dog selv styr på drikkevarerne og skal du kun bruge is, så fortvivl ej.

Hos vores søsterforretning, Icecubes.dk, kan du nemlig bestille isterninger og knust is i spandevis – uden andet.

Har du spørgsmål til levering af isterninger og knust is, vores fadølsudlejning, køb af fadøl eller andre praktiske spørgsmål, skal du velkommen til at kontakte os på 70 26 28 24 eller info@billigfadoel.dk.

Gå til bestilling Besøg Icecubes.dk