Lej et fadølsanlæg til studentergilde

Er du langt om længe færdig med din gymnasielle uddannelse og skal det fejres med et brag af et studentergilde? Så er et fadølsanlæg med kolde fadøl på hanen måske lige det du står og mangler.

Et fadølsanlæg er i den grad med til at skabe en festlig stemning omkring dit studentergilde, idet det både er spændende og anderledes og mange kender det fra bl.a. festivaler og andre gode og festlige minder. Gæsterne vil med sikkerhed også synes det er sjovt, at få lov til at skænke deres eget fadøl.

Derudover har et fadølsanlæg også den praktiske fordel, at du altid har kolde og friske fadøl ved hånden. Du skal ikke tænke på at fylde køleskabet, ligesom du heller ikke vælter i tomme flasker under og efter dit studentergilde. Og da vi jo ved, at der i forvejen er tusindevis ting at holde styr på op til et studentergilde, må dette siges at være argument nok i sig selv til at leje et fadølsanlæg – til glæde for dig og dine gæster.

Vi har i mange år beskæftiget os med udlejning af fadølsanlæg og levering af drikkevarer, såsom sodavand, energidrik, kildevand og isterninger hertil, til bl.a. studentergilde, men også en lang række andre festlige arrangementer.

Lej fadølsanlæg hos Billigfadøl.dk

POPULÆRE PRODUKTER TIL ET STUDENTERGILDESe alle produkter

4,6%
kr. 875,00 inkl. moms

Fadølsanlæg & bar

Ekstra bardisk

kr. 295,00 inkl. moms

Fadølsanlæg & bar

Fadølsanlæg m. bar og 2 haner

kr. 1.085,00 inkl. moms

Hvorfor leje dit fadølsanlæg hos billigfadøl.dk?

Bestil dit fadølsanlæg allerede i dag