Udlejning af køleskabe og køletønder tilbyder vi også

Udlejning af køleskabe og køletønder

Selvom vores primære forretning består af fadølsudlejning og salg af fadøl hertil, så kan vi mere end det. Eksempelvis tilbyder vi også udlejning af køleskabe og køletønder – de såkaldte partycoolers.

Det er jo trods alt sjældent, at der udelukkende serveres fadøl til en fest. Typisk er der også tænkt på sodavand, kildevand eller energidrik i enten flasker eller dåser. Og alt imens fadøllen bliver kølet af fadølsanlægget, så kræver det oftest et køleskab af den ene eller anden art til nedkøling af øvrige drikkevarer.

Og netop derfor tilbyder vi naturligvis også udlejning af køleskabe, således du kan handle alle dine ting et og samme sted. Dog er du ikke forpligtet til også at leje fadølsanlæg hos os – du kan sagtens “nøjes” med køleskabe.

Hvordan fungerer vores udlejning af køleskabe?

Vores udlejning af køleskabe og partycoolers fungerer på samme måde som vores fadølsanlæg. Alle vores kølere bestilles til udlejning via hjemmesiden, med levering fra dag til dag, eller til et arrangement i fremtiden.

Prisen der er angivet på vores køleskabe er for en lejeperiode på op til 5 dage. Du har derfor rig mulighed for at kunne få dit køleskab leveret før arrangementets start, således det kan nå at køle alle drikkevarerne ned.

Se vores udvalg af køleskabe

Vi leverer naturligvis også gerne drikkevarerne til at fylde i køleskabene. På vores hjemmeside kan du både bestille sodavand, energidrik, øl og cider, samt kildevand. Vi er også leveringsdygtige i isterninger og knust is, såfremt du eksempelvis skal lave drinks eller cocktails.

Vi leverer dit køleskab direkte til festen

Vi leverer på det meste af Sjælland for en fast pris – uanset hvor meget du skal have med. Når din fest er slut, afhenter vi ligeledes alt det du måtte have lejet hos os, uden ekstra omkostninger. Rengøringen af udstyret, det skal du heller ikke tænke på – det klarer vi for dig.

Har du spørgsmål til hvordan vores udlejning fungerer eller andre praktiske spørgsmål, skal du være mere end velkommen til at kontakte os på 70 26 28 24 eller info@billigfadoel.dk

Gå til bestilling Ofte stillede spørgsmål