Isterninger og knust is til din fest

Til enhver uforglemmelig fest er et fadølsanlæg naturligvis et must – det er der slet  ingen tvivl om. Men oftest serveres der også andet end fadøl. Det kunne eksempelvis være lækre drinks, flotte cocktails, eller sodavand og kildevand. Fælles for dem alle er, at de nydes bedst afkølede.

Og netop derfor kan du også bestille isterninger og knust is til din fest hos os. På den måde undgår du at skulle handle flere steder, men kan få det hele leveret samlet – nemt ikk’?

Med vores isterninger og knust is har du kolde drinks i timevis. Vores is leveres nemlig i termotønder med en smeltetid på minimum 48 timer, således du ikke behøver en kæmpe fryser for at holde dem nedfrosne indtil de skal bruges.

Isteringer til din fest

Bestil isterninger og knust is til din fest hos os

Vores isterninger og knust er naturligvis fødevaregodkendte, hvilket betyder at de uden problemer kan bruges i drinks og cocktails. Derudover kan isen også bruges som et dekorativt touch til dine serveringer, eller i en spand eller bowl til nedkøling af dåser og flasker – mulighederne er mange!

Isterninger i termotønde til drinks

Har du Kun brug for isterninger eller knust is?

Skal du ikke leje fadølsanlæg og fadøl til din fest, men har du kun brug for isterninger eller knust is? Så kan du med fordel bestille dette hos vores isbutik – Icecubes.dk – her sælger vi nemlig begge is-produkter uden du behøver at bestille andet hos os.

Besøg icecubes.dk