Fest med fadølsanlæg i 2022 uden restriktioner

Leje af fadølsanlæg i 2022

Onsdag d. 26 januar 2022 stod det endelig klart hvad vi kan forvente os af 2022 i forsamlingssammenhæng, da Statsministeren på sit pressemøde slap Danmark fri igen. Vi ser derfor ind i endnu en travl sæson, hvad angår fest, farver og fadølsanlæg.

Bestil dit fadølsanlæg i god tid

Med tanke på hvordan sommeren 2021 pludselig tog fart efter genåbningen er det vigtigt, at være ude i god tid med bestilling af fadøl og fadølsanlæg til din fest i 2022. Vi kan naturligvis ikke gardere os imod endnu en nedlukning, men vi regner med at året bliver et festligt år med gang i ølhanerne.

Skulle der mod forventning komme en pludselig nedlukning, er vores aflysningspolitik fuldstændig som den altid har været. Dette betyder, at du uden omkostninger, op til 5 hverdage inden leveringsdatoen, kan afbestille din ordre uden gebyr. Afbestiller du indenfor 5 dage inden planlagt levering, koster dette 300 kr. inkl. moms. Du kan læse vores handelsbetingelser her.

Har du spørgsmål til vores fadølsudlejning

Har du brug for råd eller vejledning til leje og bestilling af fadølsanlæg, fadøl, isterninger eller andet tilbehør, er vi naturligivis altid at fange på telefonen eller mail – 70262824 eller info@billigfadoel.dk. Telefonen er åben alle dage fra 09.00 til 18.00, mens mails besvares indenfor 24 timer.

Derudover har vi også vores vejledende fadølsberegner, som du kan bruge til at estimere hvor meget fadøl og hvor mange haner du cirka skal regne med at bestille til din fest. Se vores fadølsberegner her.

Vi leverer fadøl til det meste af Sjælland

Som udgangspunkt er vores levering begrænset til det meste af Sjælland – fra Køge i syd til Gilleleje i nord og Dragør i øst til Roskilde i vest.

Skal du have leveret fadøl og fadølsanlæg i andre dele af Danmark, skal du også være velkommen til at kontakte os for et tilbud på dette.