Klar til fest med fadølsanlæg i 2021?

Leje af fadølsanlæg i 2021

Vi går nu ind i et nyt år med Coronaen hængende tungt over os – og her taler jeg ikke om øllen, desværre. Men hvad vi i øjeblikket går glip af i socialt samvær kommer helt sikkert til at ændre sig når sommervarmen rammer landet.

Vi tror på at dette år bliver en forstærket gentagelse af sidste år, som i den grad viste sig at blive en travl sommer, hvor folk for enhver pris ville samles, feste, hygge sig og i den grad nyde kolde fadøl i store mængder.

Bestil dit fadølsanlæg i god tid

Selvfølgelig kan vi ikke vide os sikre på hvilke forsamlingsforbud som vil gælde til foråret, sommeren og sensommeren. Men vi tror og håber på, at det vil blive ligesom sidste år, hvor der så snart varmen kommer igen vil blive mulighed for at mødes i festlige lag.

Med erfaringen fra sidste år, er det ligeledes vigtigt at man er ude i god tid med sin bestilling af fadøl og fadølsanlæg. Sidste år måtte vi desværre sige nej til en del bestillinger, men ved at man som kunde er tidligt ude er det lettere for os at planlægge så mange bestillinger som muligt.

Har du brug for hjælp til din bestilling?

Har du brug for råd eller vejledning til bestilling og leje af dit fadølsanlæg, fadøl, isterninger eller andet tilbehør, er vi naturligivis altid at fange på telefonen eller mail – 70262824 eller info@billigfadoel.dk.

Derudover har vi også vores vejledende fadølsberegner, som du kan bruge til at estimere hvor meget fadøl og hvor mange haner du cirka skal regne med at bestille til din fest. Se vores fadølsberegner her.

Vi leverer fadøl til størstedelen af Sjælland

Som udgangspunkt er vores levering begrænset til det meste af Sjælland – fra Køge i syd til Gilleleje i nord og Dragør i øst til Roskilde i vest.

Skal du have leveret fadøl og fadølsanlæg i andre dele af Danmark, er du velkommen til at kontakte os for et tilbud på dette.