Skal i bruge fadøl til jeres julefrokost?

Så er der ikke længe til julefrokosterne står for døren og dermed også travlt for vores vedkomne – travlt med levering af fadølsanlæg og ikke mindst Tuborg Julebryg, som allerede nu kan bestilles til levering fredag den 01/11-2019.

Det er derfor også vigtigt at være ude i god tid med bestilling af fadølsanlæg og Tuborg Julebryg, medmindre i naturligvis også ønsker andet godt øl på hanen. Vi er naturligvis fortsat leveringsdygtige i vores øvrige sortiment i julemånederne.

Ingen prisstigninger i julen

På trods af en øget travlhed i denne glædelige tid, så benytter vi ikke lejligheden til at at skrue op for priserne. Vi tager fortsat den samme lave levering, opsætning og afhentningspris på 499 kr. inkl. moms og den samme lave pris på vores fadøl, anlæg og barer.

Herunder kan du se de 3 mest solgte produkter til den perfekte julefrokost, hvilket for mange virksomheder og private med god grund er blevet en fast tradition:

I forhold til hvor mange haner og fustager fadøl i skal bruge til jeres julefrokost, kan du med fordel bruge vores fadølsberegner, som du finder ved i menuen øverst på siden eller ved at klikke her.

Husk i øvrigt at vi altid tager op til 5 ubrudte fustager retur uden omkostninger. Vi straffer dig altså ikke for at have skudt lidt ved siden af – det kunne også ske for os 🙂

Skulle du sidde inde med spørgsmål i forhold til vores udlejning af fadølsanlæg, sortiment af fadøl, levering eller andre praktiske spørgmsål skal du være hjertelig velkommen til at ringe til os på 70262824 eller sende os en mail på info@billigfadoel.dk

Vi glæder os til at levere fadøl til netop jeres julefrokost…