Lej fadølsanlæg med fadøl fra Bryggeri Skovlyst

Fadølsanlæg med fadøl fra Skovlyst

Vi er stolte af nu at kunne tilbyde fadøl fra Bryggeri Skovlyst i forbindelse med udlejning af fadølsanlæg til det meste af Sjælland. Med sine rødder i skoven, får du en helt unik øl, som ikke kun er elsket af entusiaster, men også i den brede befolkning.

Fadøl brygget på skovens naturlige ingredienser

Bryggeriet Skovlyst trækker tråde helt tilbage til 1871, hvilket gør det til et af Danmarks ældste bryggerier. Fadøl fra Skovlyst tog dog først rigtig fart i 2005, da restauranten i Hareskoven, blev udvidet med et mikrobryggeri.

Sidenhen er efterspørgslen vokset, hvorfor øllen i dag brygges på nogle af Europas bedste bryggerier, som giver mulighed for at brygge efter den højeste standard med hjælpe fra skovens naturlige ingredienser.

Der er nemlig netop skoven der afspejles i fadøl fra bryggeriet Skovlyst:

Skovlyst BirkeBryg Pilsner

Birkebryggen har en flot lys gylden farve og en fyldig maltkarakter, samt en blid bitterhed og en krydret og blomstret humleduft takket være den tjekkiske Saaz-humle.

Birkesirup er tilføjet for at balancere øllens lette bitterhed, hvilket også giver den en sødlig og blød karakter.

Skovlyst BirkeBryg er et godt valg til dig, der søger en klassisk pilsner med en god balance og en unik smag.

5,0%
kr. 895,00 inkl. moms
5,2%
kr. 1.050,00 inkl. moms

Skovlyst EgeBryg Classic

Egebryggen er en klassisk ravgylden lagerøl med en delikat fadlageret karakter. Under brygningen tilføjes let ristede egespåner, som giver øllen en frisk fylde og bitterhed, samt afdæmpede toner af vanilje og blomster.

Lagringen af Skovlyst EgeBryg tilsættes egetræsekstrakt, som bidrager til fylde og aroma, der kendes fra vin, rom og whisky.

Takket være sin afbalancerede bitterhed og maltduft får du en særdeles frisk og læskende ‘Classic’ øl, som falder i langt de flestes smag.

Bestil fadøl fra Skovlyst sammen med dit fadølsanlæg

Når du lejer et fadølsanlæg hos os, har du samtidig adgang til et bredt udvalg af fadøl – herunder lækker øl fra bryggeriet Skovlyst. Det er naturligvis også muligt kun at bestille fadøl uden anlæg, såfremt ud har dit eget.

En af fordelene ved at leje dit fadølsanlæg hos os og få leveret Skovlyst hertil er, at du ikke selv skal tænke på afhentning, opsætning, tilslutning og returnering. Vi sørger for det hele – du skal blot koncentrere dig om festen.

  • Vi leverer på det meste af Sjælland – alle dage hele året rundt.
  • Vi tager op til 5 ubrudte fustager retur helt uden gebyr.
  • Vi yder support og står til rådighed i hele lejeperioden.

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for levering af lækker fadøl fra Skovlyst til jeres næste fest, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Du kan naturligvis også gå direkte til bestilling i vores shop.