Lej et fadølsanlæg til din fest (2023)

Lej et fadølsanlæg til din fest i 2023

Endnu engang blev lågen åbnet til et nyt kalenderår. For vores vedkomne er det ensbetydende med endnu en hæsblæsende og festglad sæson for udlejning af fadølsanlæg til diverse fester og arrangementer.

Lej et fadølsanlæg og giv dine gæster den bedste fest

Er du ved at planlægge den perfekte fest til 2023, men mangler det helt rigtige tilbehør til at sætte stemningen? Så kunne det være du skulle overveje at leje et fadølsanlæg.

En af de store fordele ved at leje et fadølsanlæg er, at du kan tilbyde gæsterne friskt og koldt øl hele aftenen. Det er en sikker vinder, og det er med til at skabe en hyggelig og afslappet stemning til festen.

Derudover er det også en nem og praktisk løsning for dig selv. Du slipper for at skulle bekymre dig om at skulle købe og køle masser af øl på flasker eller dåser, og du kan i stedet fokusere på at nyde festen sammen med dine gæster.

Når du lejer et fadølsanlæg hos os, får du alt det udstyr, du skal bruge, inklusive hane(r), slanger, køleanlæg og kulsyre. Du skal blot huske at bestille det ønskede antal fustager, med den fadøl du bedst kan lide, så sørger vi for resten.

Vi leverer fadøl og fadølsanlægget til din fest

Lejer du et fadølsanlæg hos os, får du den bedste pris på markedet. Vi tilbyder nemlig de mest konkurrencedygtige priser, så du kan være sikker på at få mest muligt for pengene. Samtidig går vi ikke på kompromis med servicen.

Vi leverer og tilslutter alt udstyret alle dage året rundt på det meste af sjælland. Du får alle nødvendige instruktioner og fuld support i hele lejeperioden. Når festen er slut afhenter vi naturligvis det hele igen – typisk vil dette være dagen efter festlighederne.

Derudover tager vi op til 5 ubrudte fustager retur helt uden gebyr. Du bliver altså ikke straffet for at skyde lidt ved siden af – det kunne ske for os alle.

Bestil fadølsanlæg til din fest allerede i dag og undgå besvær

Som det har vist sig de sidste par år, så er det altid en god ide at være ude i god tid. Vi forestiller os ikke, at 2023 bliver nogen undtagelse, hvorfor vi forventer travlhed når sæsonen først starter.

Du kan derfor med fordel allerede nu afgive din bestilling af fadølsanlæg til din næste fest, studentergilde, bryllup, sommerfest, jubilæum eller arrangement som DHL-Stafetten.

Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning, så skal du også være hjertelig velkommen til at tage fat i os. Vi sidder altid klar på telefonen og email.