Fadølsanlæg til jeres julefrokost i 2022

fadølsanlæg til julefrokost i 2022

Efter to år med coronanedlukning ser det endelig ud til, at vi igen i 2022 kan få lov til at levere fadøl og fadølsanlæg til virksomheder og privates julefrokost. Og hvor har vi dog glædet os!

Som altid falder sneen den første fredag i november – i år er det d. 4 november. Fra denne aften kan du igen nyde en iskold Tuborg Julebryg direkte fra fad med dine kollegaer, familie eller venner.

Bestil fadøl til din julefrokost i god tid

I tråd med tidligere år hæver vi ikke prisen på vores levering og afhentning i juletiden. Vi kører fortsat med samme leveringspris på 499 kr. inkl. moms, som inkluderer levering, opsætning og afhentning. Derudover tager vi op til 5 ubrudte fustager retur uden gebyr.

Vi har ligeledes valgt at beholde den samme pris på vores fadølsanlæg, barer, køleskabe og øvrige produkter, hvorfor du resten af 2022 kan nyde godt af vores lave priser.

Og vores gode service – ja, den er også stadig den samme.

Ønsker du at servere Tuborg Julebryg for dine gæster, er det vigtigt at være ude med din bestilling i god tid. Julebryggen produceres nemlig kun i en begrænset mængde, som vi gerne vil kunne sikre til netop vores kunder.

Dog har vi også meget andet lækker fadøl på menukortet, som helt sikkert også vil være en succes til din julefrokost. Vi fører naturligvis alle de velkendte varianter fra Carlsberg, Tuborg, Royal og Albani, men også Kronenbourg Blanc, Grimbergen, Leffe fra de udenlandske bryggerier.

Spørgsmål til vores udlejning af fadølsanlæg?

Skulle du sidde inde med spørgsmål i forhold til vores udlejning af fadølsanlæg, sortiment af fadøl, levering eller andre praktiske spørgmsål? Så skal du være hjertelig velkommen til at ringe til os på 70262824 eller sende os en mail på info@billigfadoel.dk.

Vi glæder os til at levere fadøl og fadølsanlæg til din julefrokost i 2022!