UDLEJNING AF FADØLSANLÆG I NORDSJÆLLAND

Står du overfor at skulle afholde en fest, en julefrokost, et bryllup, en rund fødselsdag, et svendegilde, et stundentergilde, en firmafest eller noget helt andet i Nordsjælland og kunne du tænke dig at tilbyde dine gæster lidt koldt til ganen? Så tilbyder vi hos Billigfadøl.dk levering af fadølsanlæg og fadøl i alle de nordsjællandske byer, til nok Danmarks skarpeste priser – det kan både du og dine gæster være glade for!

FADØL OG KOLDE DRIKKE

Når du lejer et fadølsanlæg hos os har du altid kolde fadøl lige ved hånden og dine gæster vil elske dig for det! Du skal ikke tænke på andet end hvad dine gæster skal have at drikke, så sørger vi for resten.

Ved udlejning af fadølsanlæg i Nordsjælland, har vi en fast lave leje på vores fadølsanlæg og tilbehør hertil, konkurrencedygtige priser på vores fadøl og andre drikkevarer, samt et leverings- og opsætningsgebyr på blot 695 kr. uanset hvor meget du bestiller.

LEVERING OG AFHENTNING I NORDSJÆLLAND

Vi stiller ikke bare dit fadølsanlæg og fadøl af ved kantstenen på adressen i Nordsjælland. Vi sætter naturligvis det hele op hvor du ønsker det og sørger for, at der kommer iskold øl ud af hanerne inden i byder gæsterne velkommen.

Når festen er slut kommer vi selvfølgelig igen og tager fadølsanlægget ned, tæller de tomme og ubrudte fustager op samt sikrer alt anden pant, således du ikke skal tænke på andet end at pleje dine tømmermænd eller stå for oprydningen. Returpant sættes direkte ind på din konto – nemmere kan det ikke være!

Så skal du også holde fest? Så tilbyder vi udlejning af fadølsanlæg i Nordsjælland – let, enkelt og billigt.

Lej fadølsanlæg hos Billigfadøl.dk
Gå til bestilling