Lej et fadølsanlæg til svendegilde

Skal du holde et brag af et svendegilde for din familie eller venner? Så er et fadølsanlæg med kolde fadøl på hanen måske lige det du står og mangler.

Et fadølsanlæg er i den grad med til at skabe en festlig stemning til dit jubilæum, idet det både er spændende og anderledes og mange kender det fra bl.a. festivaler og andre gode og festlige minder. Dine gæster vil med sikkerhed også synes det er sjovt, at få lov til at skænke deres eget fadøl.

Derudover har et fadølsanlæg også den praktiske fordel, at du altid har kolde og friske fadøl ved hånden. Du skal ikke tænke på at fylde køleskabet, ligesom du heller ikke vælter i tomme flasker under og efter dit svendegilde. Og da vi jo ved, at der i forvejen er tusindevis ting at holde styr på op til et svendegilde, må dette siges at være argument nok i sig selv til at leje et fadølsanlæg – til glæde for hele familien og alle vennerne!

Vi har i mange år beskæftiget os med udlejning af fadølsanlæg og levering af drikkevarer, såsom sodavand, energidrik, kildevand og isterninger hertil, til bl.a. svendegilder, men også en lang række andre festlige arrangementer.

Lej fadølsanlæg hos Billigfadøl.dk

Hvorfor leje dit fadølsanlæg hos billigfadøl.dk?

Bestil dit fadølsanlæg allerede i dag