Hvor lejer jeg et fadølsanlæg til min studenterfest?

Lej fadølsanlæg til din studenterfest

Er det endelig blevet din tur til at fejre titlen som student med en hue i rød eller blå? Så skal du med garanti også holde et brag af en studenterfest for din familie, samt venner og bekendte.

Og i den forbindelse fortæller vores erfaring os, at der nok ikke findes en bedre måde at fejre denne store dag på, end med kolde fadøl fra et fadølsanlæg.

Vi udlejer fadølsanlæg til din studenterfest

Hos Billigfadøl leverer vi hvert år fadølsanlæg og fadøl til mange studenterfester. Vi ved derfor præcis hvad der skal til, for at det bliver en vellykket fest og fejring af dine mange år på skolebænken.

Det vigtigste er naturligvis et velkørende fadølsanlæg, som kan servere kolde fadøl for dig og dine gæster i timevis – uden at gå ned – og naturligvis nok af det. Med vores store erfaring ved vi derfor også hvor mange fustager du skal regne at bestille. Og skyder vi ved siden af , tager vi op til 5 uåbnede fustager retur uden gebyr!

Selvfølgelig ved vi også, at der op til en studenterfest kan være masser at se til. Netop derfor tager vi os af levering, opsætning og afhentning. Du skal derfor ikke selv bekymre dig om andet end at fejre den store dag.

Foruden fadøl og fadølanlæg, er vi også leveringsdygtige i plastikglas, isterninger og knust is, sodavand, energidrik, kildevand og naturligvis køleskabe til at holde øvrige drikkevarer kolde. Du kan derfor nøjes med at bestille det hele ét sted.

Vi leverer fadølsanlæg til det meste af Sjælland

Skal din studenterfest holdes i hovedstadsområdet, som strejker sig fra Gilleleje i nord til Køge i syd, og Dragør i øst til Roskilde i vest, så kan du trygt bestille dit fadølsanlæg hos os. Vi leverer nemlig i hele dette område – også i weekenden, uden det koster ekstra.

Har du spørgsmål til vores fadølsudlejning, hvor mange fustager du skal bestille eller andre praktiske spørgsmål, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os på 70 26 28 24 eller info@billigfadoel.dk.

Gå til bestilling Fadølsberegner