Lej et fadølsanlæg hos os i 2020

Lej et fadølsanlæg hos os Billigfadøl.dk i 2020

Til trods for at 2019 blev et af de vådeste år vejrmæssigt, så skal vi da love for at den også blev våd i en anden forstand. Vi fik udlejet og leveret en hel del fadølsanlæg og tilhørende fadøl til at fra bryllupper, runde fødselsdage, jubilæer, sommerfester, studentergilder, firmafester til julefrokoster og meget andet. Dette vil vi gerne have lov til at sige vores kunder stor tak for.

Året 2020 tegner derfor ikke til at blive meget anderledes. Vi forventer endnu engang et år med masser af fester og naturligvis masser af billig fadøl, hvorfor det som altid er vigtigt at være ude i god tid.

Hvor tidligt skal jeg bestille mit fadølsanlæg?

Dette afhænger naturligvis meget af hvor langt du er i din planlægning, da det selvfølgelig er vigtigt at have alle de praktiske detaljer på plads inden der bestilles fadøl og andet til festen.

Derudover er det også afgørende hvor travlt vi har. Især fra det sene forår til starten af efteråret oplever vi en stor forespørgsel på leje af fadølsanlæg. Altså kan det ske, at der vil være udsolgt på flere datoer i denne periode.

Vores anbefaling er derfor, at man er ude i god tid – gerne 2-3 uger før festen skal afholdes. Skal fadølsanlægget bruges på hverdage eller udenfor sæsonen, er det naturligvis mere realistisk med et kortere varsel, hvorfor 5-7 dage i forvejen, burde være fint.

Kan jeg få hjælp til min bestilling?

Har du brug for råd eller vejledning til bestilling og leje af dit fadølsanlæg, fadøl, isterninger eller andet tilbehør, er vi naturligivis altid at fange på telefonen eller mail – 70262824 eller info@billigfadoel.dk.

Derudover har vi også vores vejledende fadølsberegner, som du kan bruge til at estimere hvor meget fadøl og hvor mange haner du cirka skal regne med at bestille til din fest. Se vores fadølsberegner her.

Kan i levere i hele Danmark?

Som udgangspunkt er vores levering begrænset til det meste af Sjælland – fra Køge i syd til Gilleleje i nord og Dragør i øst til Roskilde i vest.

Skal du have leveret fadøl og fadølsanlæg i andre dele af Danmark, er du velkommen til at kontakte os for et tilbud på dette.